Οι καιροί έχουν αλλάξει, οι ανάγκες του καταναλωτή για υγιεινό φαγητό έχουν μεγαλώσει, οι διαδικασίες HACCP είναι πλέον standard σε όλες τις κουζίνες.

Η μέθοδο Cook & Chill είναι ο πιο ευφυές και υγιεινός τρόπος για να σερβίρουμε ποιοτικό φαγητό.

Η IRINOX ιδρύθηκε το 1989 έχοντας απόλυτη εξειδίκευση στα Blast Chillers και Shock Freezers.

Έκανε την παγκόσμια αγορά να επαναπροσδιορίσει τις έννοιες Blast Chilling και Shock Freezing βγάζοντας τα προγράμματα “Soft” και “Hard” το 1995.

Διαθέτοντας την τεχνολογία και έχοντας την τεχνογνωσία, φροντίζοντας πάντα για την ικανοποίηση του πελάτη και την προσφορά της καλύτερης ποιότητας, έμεινε σταθερά στην πρώτη θέση της αγοράς.

Με μια πλήρη γκάμα από μηχανήματα μπορεί να καλύψει από τις ποιο απλές, μέχρι τις ποιο δύσκολες ανάγκες σε εξειδικευμένα προϊόντα όπως (παράγωγα σοκολάτας, παγωτά, προϊόντα αρτοποιίας).

Μέσα από τις έξυπνες σειρές της το κάνει πραγματικά παιχνιδάκι το Chilling ή Freezing.