Μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού πιάτων και σκευών της εταιρείας Winterhalter. Ως ειδικοί για τις λύσεις καθαρισμού στην κουζίνα το όνομα Winterhalter σημαίνει εδώ και δεκαετίες καινοτομία και ποιότητα στη λάντζα των επαγγελματικών χώρων.

Για οποιαδήποτε κατηγόρια πελάτη και αν πρόκειται, καφετέρια εστιατόριο, αρτοζαχαροπλαστείο, ξενοδοχείο, catering κλπ, μια πλήρη γκάμα από Undercounter-Passthrough-MTR ή MTF (τούνελ) και σκευών, είναι ικανή να ικανοποιήσει κάθε του απαίτηση.

Η χρήση διάφορων πρωτοποριακών συστημάτων όπως: ο αυτοκαθαρισμός του νερού κατά τη διάρκεια της πλύσης (cyclo), συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας (energy savers), αντιφρακτικός σχεδιασμός μπεκ τύπου V μας εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα γλιτώνοντας μας χρόνο και χρήμα.

Έχοντας σαν στάνταρτ στον εξοπλισμό τους όλες οι συσκευές μας δοσομετρικές αντλίες στεγνωτικού και σαπουνιού (ρυθμιζόμενες με ηλεκτρονικό και μηχανικό τρόπο) αντλία ξεβγάλματος, αντλία αδειάσματος, μη πιεστικό boiler, ειδικό πρόγραμμα αυτόματου καθαρισμού κ.α. κάνει πανεύκολη την τοποθέτηση του σε οποιοδήποτε σημείο, δίνοντας μας την δυνατότητα για ακριβείς ρυθμίσεις απορρυπαντικών (χωρίς υπερδοσολογιες). Έτσι επιτυνχανει με ασφάλεια την ολοκλήρωση του προγράμματος με το άψογο ξέβγαλμα άσχετα με την πίεση του δικτύου παροχής νερού.
Για ένα τέλειο αποτέλεσμα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η καθαρότητα του νερού.
Για το σκοπό αυτό η Winterhalter έχει δημιουργήσει μια πλήρη σειρά από συστήματα επεξεργασίας νερού, αποτελούμενη από συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, σύστημα αντίστροφης όσμωσης και συστήματα μερικής η πλήρους αφαλάτωσης.

Ως προμηθευτές ολοκληρωμένου πακέτου σας προσφέρουμε εκτός από την καινοτόμα τεχνολογία των συσκευών και τα συστήματα επεξεργασίας νερού μια πλήρη σειρά από απορρυπαντικά και σκεύη. Εξασφαλίζετε έτσι το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς θαμπάδες και στίγματα σε οποιαδήποτε σκληρότητα νερού.